Jag är så sjukt trött på att försöka få till ”hälsosamma vanor”, det är omöjligt att uppnå och jag ger upp. Jag accepterar det faktum att jag aldrig lär bli en morgonmänniska, lägga mig ”i god tid” och fixa juicer i ottan. Det är inte jag och jag mår inte ens bra av det, hetsen kring ”hälsosamhet” enligt någon annan. Jag mår bäst när jag får sova till morgonen blir till förmiddag och jobba till kvällen blir sen. Absolut inte natt men sena kvällar är då kreativiteten flödar och jag skapar min magi. Och ja, min kropp må vara ”ur form” och skafferiet likt min mage är fyllt med godsaker. Är vi inte lite trötta på den här hetsen kring våra kroppar, kvinnors vara och icke vara?! Wallah jag är trött och jag ger upp. Åt leftover pizza och kycklingvingar till frukost idag för jag hade cravings och det är gott, vad åt du för gott idag?! Vad jag däremot tror sjukt mycket mer på är att komma ut i friska luften, äta och dricka det som får en att må bra och orka med dagen. Have that icecream sunday on a tuesday och köp en redan färdig juice för att du bara inte orkar göra egen. Livet ska vara enkelt och härligt att leva! Meanwhile här kommer receptet till Yassa marinaden som jag gjorde på kycklingen ni alla dig för i mina stories. Yassa marinad 2msk olja1/2 lök, hackad2msk vatten1msk senap1st lime2tsk vitlökspulver1tsk allkrydda1tsk svartpeppar1tsk vitpeppar1tsk grillkrydda1 krm Cayennepeppar 1 krm salt Gör så här:Blanda alla kryddor i en skål med vatten, olja, senap. Pressa ut juicen från limen, finhacka löken och blanda ner allt i marinaden. Pensla på valfri protein, (vi använder fisk eller kyckling) och grilla i ugnen tills fisken eller kycklingen är färdig och har fått en fin färg. Marinaden kan du även använda till att göra en extra spicy löksås att doppa vid sidan om!